











## **London Health and Care Leaders Forum**

Tuesday 11<sup>th</sup> March 2014, 12.00pm – 6.15pm, Venue: Dexter House, 2 Royal Mint Court, Tower Hill, London EC3N 4QN

## Agenda

| 12.00pm to   | Registration, lunch and networking  | 45 minutes   |
|--|---|--|
| 12.45pm  | Tregistration, furior and networking  | 40 111111111111111111111111111111111111  |
| 12.45pm to   | Welcome and housekeeping  |  |
| 12.55pm  | Dr Phil Hammond   | 10 minutes   |
| •  | London update   |  |
| 12.55pm to<br>1.15pm   | Dr Anne Rainsberry, Regional Director, NHS England (London region) Martin Smith, Chief Executive, London Borough of Ealing and Chair, London Health Chief Officers Group  | 20 minutes   |
| The health and care system through the lens of population health – what can we learn for London?   |   |  |
|  | Plenary session and Q&A   |  |
| 1.15pm to<br>2.10pm  | Dr Philip Ozuah, Executive Vice President, Montefiore Health System (New York)  | 55 minutes   |
| 2.10pm to  | Professor Yvonne Doyle, Regional Director (London region), Public Health England  |  |
| 2.10pm to 2.25pm   | Break   | 15 minutes   |
|  | ourselves to create a health and care model that looks and works differently - what   | can we learn   |
| for London?  Plenary session and Q&A   |   |  |
| 2.25pm to  | Plenary session and Q&A<br>  Dr Tim Spicer, Chair, Hammersmith & Fulham Clinical Commissioning Group and  |  |
| 3.20pm   | Dr Nicola Burbidge, Chair, Hounslow Clinical Commissioning Group  | 55 minutes   |
| ,  | Dr Craig Tanio, Chief Medical Officer, Chen Med   |  |
| 3.20pm to<br>3.35pm  | Break   | 15 minutes   |
| Parallel break-out sessions – where are the opportunities for leaders of health and care systems to bring about transformational change? Each session will run twice for 40 minutes. |   |  |
| 3.35pm to<br>5.05pm  | Payment innovation – Dr Philip Ozuah, Montefiore Health System; and John Wardell, Tower Hamlets Clinical Commissioning Group; Ric Marshall, Director of Pricing, Monitor Information – Dr Craig Tanio, Chen Med; Jeremy Martin, Symphony Project  Workforce transformation – Julie Screaton, Health Education South London; and Lis Paice, North-West London Integrated Care Pilot  Citizen empowerment and personalisation – Jay Stickland, London Borough of Greenwich; Jeremy Taylor, National Voices; and Helen Davies, patient perspective   | 40 minute<br>break-out<br>sessions<br>/discussions.<br>Each will be<br>run twice |
|  | Children's services – Dr. Maggie Atkinson, Children's Commissioner for England;<br>Geoff Little, Manchester City Council; and Ingrid Wolfe, Guy's & St Thomas' NHS<br>Foundation Trust and King's College London  |  |
| What have we taken from today's insights that will strengthen London's approach to change? Interactive   |   |  |
| facilitated discussion and panel discussion  Professor the Lord Ara Darzi  |   |  |
| 5.05pm to<br>5.45pm  | Panel: Dr Howard Freeman, Chair, Merton Clinical Commissioning Group and London Clinical Commissioning Council Mark Turner, London Regional Director, Monitor Professor Yvonne Doyle, Regional Director (London region), Public Health England Martin Smith, Chief Executive, London Borough of Ealing and Chair of the London Health Chief Officers Group Dr Anne Rainsberry, Regional Director, NHS England (London region) Alistair Finney, Portfolio Director (North Central London & North East London), NHS Trust Development Authority (on behalf of Alwen Williams, Regional Director (London region) | 40minutes  |
| 5.45pm to<br>6.15pm  | Networking and drinks reception   | 30 minutes   |