

TheNATIONAL QUALITY BOARD

9 October 2019 14:00 to 17:00

Skipton House (Room: 137B, 1st Floor), 80 London Road, London, SE1 6LH

AGENDA

Chairs: Steve Powis and Ted Baker

Item	Title	Presenter
1.	Welcome & Minutes of Previous Meeting NQB (19)(03) Draft Minutes – 14:00-14:10 (10 mins)	Steve Powis
2.	THEME: SYSTEM TRANSFORMATION Review of the NQB's Shared Commitment and National Guidance on Quality Surveillance Groups Paper 1 - 14:10-14:50 (40 mins)	Kate Lupton
3. a)	THEME: WORKFORCE Interim NHS People Plan Paper 2 - 14:50-15:20 (30 mins)	Cathy Cawston
b)	Reducing Stress and Building Resilience in the Workforce Paper 3 - 15:20-15:40 (20 mins)	Mark Radford
	Comfort Break (15:40-15:50) (10 mins)	
4.	THEME: VARIATION	
	NCAPOP Partners SG Update Paper 4 - 15:50-16:20 (30 mins)	Nicola Bent and Celia Ingham- Clark
5.	THEME: PATIENT SAFETY NaPSAC Update Paper 5 - 16:20-16:50 (30 mins)	Aidan Fowler and Niomie Warner



6. Any Other E	susiness – 16:50 -17:00 (10 mins)	Ted Baker
----------------	-----------------------------------	-----------