

## **NATIONAL QUALITY BOARD**

18 June 2020 14:00 to 15:00

Virtual meeting via Microsoft Teams

## **AGENDA**

Chairs: Steve Powis and Ted Baker

Item	Title	Presenter
1.	Welcome & Minutes of Previous Meeting NQB (19)(05) Draft Minutes 14:00-14:05 (5 mins)	Steve Powis
2.	THEME: PATIENT SAFETY	
a)	Update from the Patient Safety Team – Paper 1	Aidan Fowler
	14:05-14.20 (15 mins)	
b)	Capturing clinical innovations from the Covid-19 pandemic – Verbal update	Cathy Hassell
	14:20-14.35 (15 mins)	
c)	Covid-19 provider collaboration reviews – Paper 2	Rosie Benneyworth
	14.35-14.45 (10 mins)	
d)	Excess deaths – Verbal update	Steve Powis
	14.45-14.55 (10 mins)	
6.	Any Other Business 14.55-15.00 (5 mins)	Ted Baker