

NATIONAL QUALITY BOARD

Tuesday 21 June 2022 15:00 to 17:00

AGENDA

Chairs: Steve Powis and Rosie Benneyworth

Item	Title	Presenter
1.	Welcome & Minutes of Previous Meeting NQB (22)(02) Draft Minutes 15:00-15:05 (5 mins)	Steve Powis
2.	NHS Continuous Delivery and Improvement Review 15:05-15:30 (25 mins)	Kathryn Perera Charlotte McArdle
3.	Quality and Health Inequalities in the new Public Health System 15:30-16:00 (30 mins)	Viv Bennett
Comfort Break 16:00-16:05 (5 mins)		
4.	Patient Safety Culture – The journey so far 16:05-16:25 (20 mins)	Hester Wain
5.	Policy Review of Privacy and Dignity 16:25-16:45 (20 mins)	Charlotte McArdle
6.	Any Other Business 16:45-17:.00 (15 mins)	Rosie Benneyworth