

## **NATIONAL QUALITY BOARD**

## Monday 29 November 2021 13:00 to 15:00

Virtual meeting via Microsoft Teams

## **AGENDA**

Chairs: Steve Powis and Ted Baker

Item	Title	Presenter
1.	Welcome & Minutes of Previous Meeting 13.00-13.05 (5 mins) NQB (21)(04) Draft Minutes	Ted Baker
2.	Elective Recovery Strategy – verbal update 13.05-13.20 (15 mins)	Rob Stones
2.	Standing Item: Development of Quality in ICSs 13.20-13.45 (25 mins). Paper 1.  NQB Guidance on System Quality Groups  Update on ICS development	Kate Lupton
Comfort Break 13.45-13.55 (10 mins)		
4.	CQC's future role in systems 13.55-14.20 (25 mins). Paper 2.	Rosie Benneyworth  Dominique Black
5.	HEE Quality Strategy & Framework 14.20-14.45 (25 mins). Paper 3.	Sam Illingworth
6.	<ul> <li>Any Other Business</li> <li>14.45-15.00 (15 mins). Papers 4 &amp; 5.</li> <li>Draft NQB 2022 Forward Look</li> <li>NQB's Shared Ambition for Compassionate, Inclusive Leadership statement.</li> <li>Mortality Steering Group.</li> <li>National Recall System guidelines</li> </ul>	Steve Powis

Next meeting – Monday 7<sup>th</sup> February, 1-3pm, virtual meeting.