

NATIONAL QUALITY BOARD

Monday 7 February 2022 13:00 to 15:00

via Microsoft Teams

AGENDA

Chairs: Steve Powis and Ted Baker

Item	Title	Presenter
1.	Welcome & Minutes of Previous Meeting NQB (21)(05) Draft Minutes 13.00-13.05 (5 mins)	Steve Powis
2.	National Safeguarding Programme 13.05-13.35 (30 mins) Paper 1	Kenny Gibson
3.	Refreshing the NQB's Safe and Effective Staffing Improvement Resources 13:35-14:05 (30 mins) Paper 2	Mark Radford/ Ann Casey
Comfort Break 14.05-14.15 (10 mins)		
4.	Review of Health and Social Care Leadership in England 14:15-14:45 (30 mins) Paper 3	Gordon Messenger/ Linda Pollard
8.	Any Other Business 14.45-15.00 (15 mins)	Steve Powis