

## **NATIONAL QUALITY BOARD**

## Wednesday 5 October 2022 09:00 to 11:00

Virtual meeting via Microsoft Teams

## **AGENDA**

Chairs: Steve Powis and Sean O'Kelly

Item	Title	Presenter
1.	Welcome & Minutes of Previous Meeting  NQB (22)(03) Draft Minutes  09:00-09:05 (5 mins)	Steve Powis
2.	<ul> <li>a) LeDeR Annual Report</li> <li>b) Who I am matters – Experiences of being in hospital for people with a learning disability and autistic people. CQC report.</li> <li>09:05-09:55 (50 mins)</li> </ul>	Roger Banks / Carl Shaw Kate Terroni / Debbie Ivanova
Comfort Break 09:55-10:00 (5 mins)		
3.	Mortality Review Working Group 10:00-10:25 (25 mins)	Cathy Hassell
4.	Public Perceptions of Health and Social Care, The Health Foundation report 10:25-10:55 (30 mins)	Tim Gardner / Genevieve Cameron
5.	Any Other Business 10.55-11.00 (5 mins)	Sean O'Kelly
CLOSE		