

NATIONAL QUALITY BOARD

Monday 8 July 2024 10:30 to 12:30

Microsoft Teams Meeting

AGENDA

Chair(s): Stephen Powis and Prem Premachandran

Item	Title	Presenter
1.	Welcome & Apologies, Minutes of Previous Meetings NQB (24)(02) Draft Minutes 10:30-10:35 (5 mins)	Prem Premachandran
2.	Digitising Social Care 10:35-11:00 (25 mins)	Peter Skinner
3.	Local Authority and Integrated Care System Assessment update 11:00-11:25 (25 mins)	James Bullion
Break (10 minutes)		
4.	Social care discussion 11:35-11:55 (20 mins)	Stephen Powis / All
5.	HSSIB safety recommendations work 11:55-12:20 (25 mins)	Rosie Benneyworth
6.	Any Other Business • Terms of reference refresh 12:20-12:30 (10 mins)	Meera Sookee
CLOSE		

CLOSE

Next meeting: Wednesday 18 September 2024, 15:00 – 17:00 Face to face meeting