

## NATIONAL QUALITY BOARD

## Wednesday 8 November 2023

10:00 to 12:00

Thames 35 and 36 Care Quality Commission, 2 Redman Place, London, E20 1JQ

## AGENDA

Chair: Stephen Powis

Welcome refreshments and networking 10:00-10:30		
Item	Title	Presenter
1.	Welcome & Apologies, Minutes of Previous Meetings NQB (23)(03) and NQB (23)(04) Draft Minutes 10:30-10:35 (5 mins)	Stephen Powis
2.	NICE Prioritisation Process 10:35-11:00 (25 mins)	Jonathan Benger
3.	Collaboration across ALBs in safety and risk recommendations 11:00-11:25 (25 mins)	Rosie Benneyworth & Alex Crowe
Break (15 minutes)		
4.	NQB discussion on quality stocktake next steps 11:40-11:55 (15 mins)	Meera Sookee
5.	Any Other Business 11:55-12:00 (5 mins)	Stephen Powis
<b>CLOSE</b> Next meeting Wednesday 21 February 2024, 15:00 – 17:00		