

## NATIONAL QUALITY BOARD AGENDA

## Monday 24 February 2025 13.00 to 15.00

Via Microsoft Teams Chair(s): Stephen Powis and Prem Premachandran

AGENDA		
Item	Title	Presenter
1.	Welcome, apologies and introductions 13:00-13:05 (5 mins)	Chair(s)
2.	Healthwatch report on 'A pain to complain' 13:05-13:30 (25 mins)	Chris McCann
3.	Update on 'Review of patient safety across the health and care landscape' 13:30-13:55 (25 mins)	Penny Dash
Break (5 minutes)		
4.	Quality Strategy for the NHS 14:00-14:25 (25 mins)	Aidan Fowler Andrea Lewis
5.	10 Year Plan – Accountability and Oversight 14:25-14:50 (25 mins)	Jason Yiannikkou
6.	Any Other Business 14:50-15:00 (10 mins)	Chair(s)
CLOSE		